Christian Eid

Christian har bred erfaring innenfor næringseiendomsjus og generell forretningsjus, og er ansatt hos vår samarbeidspartner Marstrand Advokatfirma.

Gjennom årene har han bistått en rekke store aktører med utvikling, kjøp og salg av eiendom i tillegg til strukturering og finansiering av eiendoms- og utviklingsprosjekter. Han har også solid erfaring med utarbeidelse og forhandling av leiekontrakter og kjøpekontrakter for fast eiendom.

Før Marstrand jobbet Christian både med egen advokatpraksis og i eget eiendomsutviklingsselskap. Han har utviklet, driftet, kjøpt og solgt eiendom og utviklingsprosjekter for egne selskap og andre aktører i bransjen. Ved å ha gjennomført en rekke eiendomsprosjekter fra A til Å innehar Christian en unik bransjekunnskap som gjør han i stand til å se praktiske og effektive løsninger selv på kompliserte problemstillinger.

Christian har utdannelse innenfor økonomi i fra European Business School London og juss fra Universitet i Oslo, og har arbeidet i flere advokatfirma i tillegg til eiendomsvirksomhet.