Per Christian Stokke

Per Christian Stokke er Sivilarkitekt og Arealplanlegger, og ansatt hos vår samarbeidspartner Asplan Viak.

Per Christian har jobbet som arealplanlegger innen byutvikling, formålsbygg og samferdselsprosjekter i ca. 20 år. Blant prosjektene der han har vært oppdragsleder eller ansvarlig for reguleringsplan er komplekse prosjekter som Follobanen, byutvikling og kollektivknutepunkt på Majorstuen sporområde, samling av campus på NTNU Gløshaugen, Politiets nasjonale beredskapssenter og byutvikling på Filipstad i Oslo.

Per Christian er fagansvarlig for reguleringsplaner i Asplan Viak AS. Han sitter også i en referansegruppe etablert av Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune for deres forbedringsprosjekt «Forbedret innsendt plan», der hensikten er å avdekke hvordan planprosessene kan gjennomføres på en mer effektiv måte.

Per Christian har utviklet og holder kurs for flere ulike virksomheter innen arealplanlegging. Blant annet har han, i samarbeid med Kai Lande, holdt kurs tidligere for Bane NOR om kommunedelplan og reguleringsplan. Han er også fast kursholder på Samplan (kurs/studium i samfunnsplanlegging) i regi av KS (Kommunesektorens organisasjon). Der holder han årlig kurs om arealplanlegging for både kommunedirektører og kommunale planleggere.

Per Christian er en erfaren og dyktig kursholder, som får gode tilbakemeldinger på hvordan han fremstiller komplekse tema på en lettfattelig måte.